SOLUTII

Consultanta Cariera

index5-1

                    100% GRATUIT

         ✓  Medierea Muncii.

Identificam impreuna calitatile tale, discutam deschis despre ceea ce te face fericit la locul de munca, descoperim proiectele care te incanta si cream traiectoria potrivita tie.

Ne intereseaza modul in care esti dispus sa iti imbini viata personala cu viata profesionala, astfel incat sa avem in vedere job-uri compatibile cu ceea ce vrei.

Te punem pe tine, persoana aflata in cautarea unui loc de munca in legatura cu potentiali angajatorii. Iti oferim informatii privind locurile de munca vacante (viziteaza pagina cu locuri de munca) si iti prezentam conditiile de ocupare a acestora. Astfel prin medierea electronica te ajutam sa fii mai aproape de job-urile si oportunitatile de cariera de interes pentru tine din piata.

        ✓  Atrage companii prin CV.

Am construit pentru tine un format de CV care sa te descrie complet, intr-un spatiu restrans.

CV-ul tau va surprinde acum ceea ce conteaza cu adevarat. Acceseaza-l de aici.

       ✓  Ambasadorul tau de imagine.

Iti recomandam sa iti dezvolti apetitul pentru invatare si sa investesti in tine. Iti indicam sa te prezinti pregatit la orice interviu. Te sfatuim sa alegi selectiv, iar sansele tale vor creste.

       ✓  Chestionar

Ne preocupa viitorul si lucram la a construi o legatura cat mai buna intre candidati si companii. Vrem sa cunoastem nevoile tuturor si sa accesam dorintele lor pentru a creiona cele mai bune directii. Preocupa-te de viitorul tau.
Descarca model cv de aici.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. *

* - camp obligatoriu