SOLUTII

Recrutare si Selectie

index5-2

Consultanta HR

RECRUTARE SI SELECTIE

        ✓  Consultant DEDICAT 100%.

Lasati-va grijile in seama noastra. De 5 ani facem recrutarile mai selective. Punem pasiune in ceea ce facem si am demonstrat ca job-urile provocatoare sunt ceea ce ne pasioneaza.

        ✓  Strategia de Recrutare.

Cream strategia de recrutare in concordanta cu nevoile dumneavoastra, tinand cont de contextul actual si viitor in care va aflati, in corelatie cu evolutia pietei  fortei de munca.

        ✓  Inovare in recrutare.

Zilnic suntem preocupati sa identificam modalitati noi de a atrage si a recruta supercandidati.

        ✓  Selectie candidati.

Verificam atent experienta, cunostintele, competentele, motivatia, asteptarile, work lifestyle-ul dorit de catre candidati, astfel incat sa se potriveasca culturii organizationale care va defineste.

Orientam candidatii catre posturi care asigura o corelare optima intre competente si motivatie.

        ✓  Brand Ambassador.

Intalnirea cu fiecare candidat va fi transformata intr-o experienta unica, in care vom avea grija sa dam valoare business-ului dumneavoastra si sa va crestem vizibilitatea in randul candidatilor.

       ✓  Status Recrutare.

Va informam in mod constant cu privire la stadiul recrutarii printr-un raport construit in termeni de facts and data.

CONSULTANTA HR

       ✓  HRinduction.

Lucram impreuna pentru a crea planuri bine structurate de integrare a colegilor nou recrutati, in linie cu cultura organizationala, postul alocat si strategia organizatiei. Gandim solutii care creeaza mediul de lucru mult dorit de catre angajati si pe care, dumneavoastra, acum vi-l propuneti sa il oferiti. Impreuna facem totul mai usor si realizabil, prin grija pe care o acordati oamenilor dumneavoastra. Masuram gradul de satisfactie al noilor colegi ca si raspuns la actiunile derulate.

       ✓  Recruiter la Sediu.

Oferim suport departamentului dumneavoastra de resurse umane pentru a gestiona momentele de criza mult mai eficient si pentru a va adapta noilor realitati.

Nume *

Email *

Companie *

Subiect

Mesaj


* - camp obligatoriu