Inregistreaza CV

Servicii resurse umane

Pentru a putea completa/inregistra sau trimite cv-ul va exprimati acordul asupra continutului documentelor Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate – GDPR, SC Job Partner SRL. Va rugam sa va acordati timp pentru a cititi documentele mentionate. Daca nu sunteti de acord cu continutul acestor documente, va rugam sa nu va inregistrati pe acest site.

Servicii resurse umane: Imi exprim acordul pentru procesarea si prelucrarea datelor mele cu caracter personal in vederea furnizarii serviciilor de resurse umane de catre Job Partner si/sau de catre orice alta terta parte autorizata de catre Job Partner; pentru transferul acestora catre terte parti (incluzand potentiali angajatori, retele sociale, site-uri de recrutare), in orice sistem de evidenta din Romania. Am luat la cunostinta Politica de Confidentialitate de pe www.jobpartner.ro si am inteles drepturile care imi sunt recunoscute conform legislatiei in vigoare.

Reclama, publicitate, marketing: Imi exprim acordul pentru procesarea datelor mele cu caracter personal avand ca scop a primi (prin posta electronica, telefon, sms) de la Job Partner informatii despre oportunitati profesionale si de cariera, despre evolutia pietei muncii.

Maximum file size: 128 MB.
Opţional - Dacă aveți un CV deja făcut, vă rugăm să-l încărcați.

Prin completarea campurilor sau incarcarea CV-ului declar ca am luat la cunostinta Acordul privind Politica de Confidentialitate, GDPR si Termenii si Conditiile Job Partner si  sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Job Partner.