TERMENI SI CONDITII

Date generale:

Bun venit pe site-ul www.jobpartner.ro!

Ne dorim sa ai o experienta placuta alaturi de noi, tocmai de aceea te rugam sa iti continui cautarea si utilizarea site-ului cunoscand termenii si conditiile de utilizare, create special pentru ca relatia noastra de colaborare sa fie una transparenta.

Daca folosesti serviciile sau informatiile oferite de jobpartner, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre tine a termenilor si conditiilor de mai jos.

 

Site-ul www.jobpartner.ro este creat si administrat de catre SC JOB PARTNER SRL.

 

Termenii “jobpartner.ro”, “site-ul”, “SC Job Partner SRL”, “JobPartner”, “noi”, “compania” reprezinta firma SC Job Partner SRL si serviciile sale oferite prin site-ul www.jobpartner.ro .

SC Job Partner SRL are sediul social in Berbesti, str.Principala, nr.81, jud.Valcea si este inregistrata la Registrul Comertului Valcea cu nr. J38/65/2017, cod fiscal 36999188.

Prin termenul “Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.jobpartner.ro, indiferent de motiv.

Termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

 

Acceptarea acordului de utilizare:

Prezentul acord se aplica site-ului www.jobpartner.ro, serviciilor si continuturilor acestuia. Site-ul, serviciile si continutul www.jobpartner.ro iti sunt oferite conditionat de acceptarea ta fara nicio modificare a conditiilor din prezentul acord/contract. Cu fiecare utilizare a site-ului te declari, fara limitari de orice fel, sa respecti acesti termeni si conditii de utilizare in ceea ce priveste propria persoana si persoanele pe care le reprezinti. Daca nu esti de acord cu oricare dintre prevederile termenilor si conditiilor statuate in acest document, nu folosi site-ul www.jobpartner.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.

SC Job Partner SRL isi rezerva dreptul de a sterge sau actualiza in orice moment continutul website-ului www.jobpartner.ro si a Termenilor si Conditiilor si/sau a oricarei politici sau informatii postate pe site fara un anunt prealabil. Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Te rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor jobpartner.

La fiecare utilizare a site-ului, acest contract, asa cum este mentionat, va reglementa folosirea site-ului de catre tine.

 

Descrierea serviciilor:

Site-ul www.jobpartner.ro ofera utilizatorilor accesul la resurse si informatii online care includ: formulare, locuri de munca, sfaturi de cariera, servicii de vanzare-cumparare, continut personalizat. Ca utilizator intelegi si esti de acord ca aceste servicii includ si: publicitatea, care este necesara www.jobpartner.ro pentru furnizarea serviciilor sale; diverse anunturi; mesaje administrative continute de buletinele informative jobpartner.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru jobpartner.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Ca utilizator intelegi si esti de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt”, iar jobpartner.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

 

Obligatii la inregistrare:

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.jobpartner.ro, te obligi sa:

 • furnizezi date adevarate, exacte si complete despre tine asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului.
 • menti si innoiesti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca vei furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC Job Partnr SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului jobpartner.ro .

 

Responsabilitatile utilizatorului:

www.jobpartner.ro este un site de recrutare online care iti acorda posibilitatea de a iti inregistra propriului CV in baza noastra de date. Exista 2 modalitati de inregistrare:

 • completeaza cv
 • trimite cv

Daca postezi datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Ca utilizator esti responsabil de propriile actiuni pe care le derulezi precum si de consecintele pe care acestea le pot avea in urma publicarii materialelor pe care le incarci, pui la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.

Te obligi sa nu faceti urmatoarele lucruri:

 • sa publici materiale cu drept de autor, daca nu esti autorul sau daca nu ai permisiunea autorului de a publica materialul respective.
 • sa publici materiale obscene, defaimatoare, de amenintare, discriminatorii sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica sau fata de orice alt tert.
 • sa postezi, difuzezi sau transmiti materiale (imagine, text): pornografice, erotice sau sexual explicite, material care promoveaza ura fata de anumite grupuri de persoane, din motive legate de: rasa, origine etnica, religie, dizabilitati, sex, varsta, identitate sau orientare sexuala.
 • sa publici materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie.
 • sa incarci, postezi, difuzezi sau transmiti in alt mod orice continut pentru care nu ai dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate).
 • sa incarci, postezi, difuzezi sau transmiti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop.
 • sa ai adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 • sa promovezi sau sa furnizezi informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promovarea ranirii fizice sau verbale impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri “crush”.
 • sa postezi, difuzezi sau transmiti in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.).
 • sa postezi, difuzezi sau sa transmiti date personale (nume, adresa, numere de telefon, adrese email etc.) ale unor alte persoane, fara acordul acestora.
 • sa postezi, difuzezi sau transmiti orice alt material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.

SC Job Partner SRL nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori. SC Job Partner SRL  isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorilor sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acestia. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor voastre cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

 

Informatii pentru utilizatori:

In momentul in care te inregistrezi pe site, ti se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, tu intelegi si accepti faptul ca SC Job Partner SRL poate divulga unor terte persoane anumite informatii continute in cererea ta de inregistrare. SC Job Partner SRL nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul tau de telefon fara consimtamantul tau, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. SC Job Partner SRL isi rezerva dreptul de a iti oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea ta, in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre SC Job Partner SRL de catre un tert implicat.

 

Contul, parola si securitatea datelor:

Esti raspunzator de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor tale. Vei fi raspunzator de utilizarea inregistrarii tale, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia ta. Esti de acord sa sesizati SC Job Partner SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei sau inregistrare neautorizata a datelor tale. Esti de asemenea de acord sa folosesti butonul de iesire din contul tau cand doresti sa parasesti site-ul. SC Job Partner SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre tine. Sc Job Partner SRL daca considera de cuviinta, iti poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiezi, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. SC Job Partner SRL poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, sa intrerupa furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului tau la serviciile www.jobpartner.ro conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata. Iei la cunostinta si esti de acord ca SC Job Partner SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul tau de pe site-ul www.jobpartner.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile www.jobpartner.ro. Mai mult, SC Job Partner SRL nu va fi raspunzatoare fata de tine sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul www.jobpartner.ro .

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a iti proteja informatia personala, www.jobpartner.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de tine catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Te avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu tau risc.

 

Utilizarea materialelor:

SC Job Partner SRL te autorizeaza sa vizualizezi si sa descarci materialele de pe www.jobpartner.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.  Nu ai permisiunea sa vinzi sau sa modifici materialul, sa-l expui public, sa-l distribui sau sa-l folosesti in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC Job Partner SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul www.jobpartner.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizezi companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postatezi, incarcaci sau trimiti oricarui site al SC Job Partner SRL. Totusi, transmitand aceste materiale, esti de acord sa acorzi Job Partner SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele tau in legatura cu materialul pe care l-ai transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener Job Partner SRL. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de tine; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul tau in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

 

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii:

www.jobpartner.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri world wide web sau alte resurse. Intrucat SC Job Partner SRL nu detine control asupra acestora site-uri sau resurse, iei la cunostinta si esti de acord ca firma SC Job Partner SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasti si esti de acord ca SC Job Partner SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.
Responsabilitatile SC Job Partner SRL:

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.jobpartner.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor www.jobpartner.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, SC Job Partner SRL (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. SC Job Partner SRL nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. SC Job Partner SRLnu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului publicat pe site. In calitate de utilizator iei la cunostinta si esti de acord cu faptul ca estisingurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de tine pe site.

 

Limitarea responsabilitatii:

Declari in mod expres ca intelegi si ca esti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 • utilizarea serviciilor site-ului www.jobpartner.ro se face pe propria raspundere si sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”.
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului www.jobpartner.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
 • orice eroare de program va fi corectata;
 • orice material descarcat prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC Job Partner SRL poate fi folosit doar pe riscul tau propriu si vei fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesezi site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 

Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC Job Partner SRL privind utilizarea site-ului www.jobpartner.ro.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre tine si SC Job Partner SRL si reglementeaza folosirea de catre tine a serviciilor site-ului www.jobpartner.ro.